Magazin

Ruksaci ne izlaze iz mode

 

Torbice su u posljednje dvije sezone pale u drugi plan. Njihovo mjesto na tronu najomiljenijih modnih dodataka uvjerljivo su zamijenili ruksaci.

Loading...

Praktični su, jednostavni, ali i efektni. Takođe, uklapaju se u svaki stil pa ne čudi što su ove sezone traženiji od klasičnih torbica.

I ne samo ove sezone, već nekoliko sezona zaredom, ruksaci su najtraženiji modni dodaci. Čak i ako već odavno ne sjedite u školskim klupama, nećete izgledati čudno s njim na leđima. Potpuno očekivano, njihovu privlačnost prepoznala su i brojna dizajnerska imena te ih brzinom svjetlosti uvrstila u svoje kolekcije, a isto su napravili i (puno pristupačniji) high street brendovi.

Modeli

Nije važno hoćete li odabrati model od prave ili vještačke kože, mat teksture ili od tkanine. S ruksakom jednostavno ne možete pogriješiti. Najtraženiji su oni u zagasitim, decentnim bojama koji se odlično uklapaju uz sve autfite. Međutim, nešto hrabrije ljubiteljice mode rado će se odlučiti za ruksak u smeđoj ili boji konjaka.

A ako ste jedna od onih žena koje vole nositi pozamašnu količinu stvari, “zlu ne trebalo”, odličan odabir su ruksaci nešto većih dimenzija, ali i dalje profinjenog izgleda.

Šareni ruksaci od tekstila razigraće svaku casual kombinaciju, dok će oni od kože, eko-kože i antilopa odlično upotpuniti i poslovni look. Nositi se može baš uz sve, farmerke, odijelo, maksi haljine, suknje, blejzere, visoke potpetice ili patike.

Praktičnost

Ruksaci su prilagođeni ženama u pokretu, jer su idealne veličine i u njih može da stane sve što vam je za taj dan potrebno. Pored toga, osvježiće vašu modnu kombinaciju i učiniti da izgledate savršeno. Praktični su i s te strane što ne morate da ih nosite u ruci, pa su vam one slobodne da vozite bicikl ili ponesete namirnice za kuću. Nema sumnje da će se vladavina ovih modnih dodataka nastaviti i kroz narednih nekoliko sezona, a vaše je samo da odaberete boju i dezen koji će se najbolje uklopiti uz vaš autfit ali i karakter.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!