Hronika

Novi izvještaj protiv Stanivukovića i Begića

Kako RTRS nezvanično saznaje, protiv poslanika PDP-a Draška Stanivukovića i Ivana Begića PU Banjaluka podnijela je novi izvještaj.

Nezvanično, Ivan Begić je izvršio neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje na štetu policijskog službenika MUP-a Srpske.

Begić je prilikom boravka u službenim prostorijama PU Banjaluka gdje je pristupio u svojstvu svjedoka iskoristio neutvrđena tehnička sredstva i uređaje, te izvršio neovlašteno tonsko snimanje policijskog službenika. Na taj način  tonski zapis javno je objavio na svom Fejsbuk nalogu, kao i na drugim društvenim mrežama.

Draško Stanivuković je takođe isti tonski zapis – audio snimak svjesno i sa namjerom javno objavio na svom Fejsbuk nalogu, kao i na drugim društvenim mrežama, čime ga je učinio javno dostupnim.

Podsjećamo, ovo je četvrti izvještaj protiv Stanivukovića od strane PU Banjaluka, a treći od Sektora kriminalističke policije. 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!