Banjaluka

Muzička konferencija BLEMC 2019. u okviru „Proljeća u Banjaluci“

U okviru manifestacije „Proljeće u Banjaluci“, 10. i 11. maja u banjalučkom Domu omladine biće održana prva Konferencija elektronske muzike BLEMC 2019.

“Želja nam je da se u Banjoj Luci organiziuje jedan atraktivan i zanimljiv muzičko – edukativni događaj, a to je muzička konferencija po ugledu na konferencije u Amsterdamu, Londonu ili Majamiju. Konferencija je kulturnog, umjetničkog, edukativnog, poslovnog ali i zabavnog karaktera, a dodatnu joj važnost daje činjenica da je scena elektronske muzike u svijetu, kao i u regionu u velikom usponu”, kažu iz Udruženja di-džejeva Urban Bit, koje je i organizator konferencije.

Loading...

Dnevni program trajaće od 10 do 18 časova, a u okviru njega biće održano 12 radionica, panela i diskusija kojima je zajednička jedna stvar – elektronska muzika. Ulaz na dnevne sadržaje je besplatan.

Prvi dan konferencije biće dijelom posvećen i mladim snagama sa domaće scene, koje će u okviru svog panela publici približiti izazove s kojima se sreću, kao i prednosti koje imaju naspram kolega koji su počinjali nekoliko decenija prije njih.

Narednog dana, u subotu, 11. maja, program otvara panel na temu izdavaštva i brendiranja, a nakon toga će Haris Čustović, specijalni gost iz Londona, održati radionicu na temu “Zvuk između snimka i sekvence”.

„A kako bi se prvo BLEMC druženje završilo na najbolji mogući način, druženje se nastavlja na jednom od najljepših mjesta u Banjoj Luci – tvrđavi Kastel, i to na velikoj žurci na kojoj, s obzirom na broj učesnika, plesa i raznovrsnosti svakako neće nedostajati“, poručili su organizatori.

Dodatne informacije možete dobiti na zvaničnoj internet stranici ove konferencije: http://banjaluka-music-conference.com/

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!