Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Evo kakve žene vole Srbi!

Srbi vole žene prosječnog izgleda, to su pokazali rezultati istraživanja u kome su učestvovali grafički dizajneri iz 15 zemalja.

Velike grudi, obla zadnjica i uzak struk nisu svuda u svijetu ideal savršenog ženskog tijela. To su pokazali rezultati istraživanja u kome su učestvovali grafički dizajneri iz 15 zemalja (Argentina, Čile, Kina, Italija, Holandija, Meksiko, Nigerija, Peru, Filipini, Rumunija, Srbija, Južnoafrička republika, Španija, Ukrajina i SAD.

Uz pomoć fotošopa urađen je grafički prikaz djevojke sa idealnim fizičkim karakteristika u ovim zemljama a rezultati će mnogi iznenaditi. Istraživanje je pokazalo da Srbi vole dame prosječnog izgleda, sa klasičnim strukom i bez prevelikih grudi i bokova. U Argentini je na cijeni tanak struk, a u Meksiku široki bokovi i veće grudi. Peruanci preferiraju žene sa oblim bokovima i zadnjicom i jačim nogama, dok su zategnute i definisane ruke važne u Americi, Španiji i Italiji. Dakle, odzvonilo je ljepoticama sa “napumpanim” grudima, bar u Srbiji.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button