Sport

Žrijeb za Rim:Na koga će Đoković, Đere i Lajović?

Obavljen je žrijeb za Masters u Rimu, peti u sezoni i treći na šljaci.

Loading...

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, postavljen je za prvog nosioca i biće slobodan u prvom kolu. Njegov rival u drugoj rundi biće bolji iz meča Pablo Karenjo-Busta – Denis Šapovalov. Ako prođe Španca ili Kanađanina, Đokovića bi u nastavku očekivao neko od četvorke Filip Kolšrajber – Žil Simon, odnosno Marko Čekinato – Aleks de Minaur. U polufinalu bi srpski teniser mogao da igra protiv Aleksandra Zvereva ili Keija Nišikorija, ali je to još daleko.

U drugoj polovini žrijeba nalaze se branilac titule Rafael Nadal, Rodžer Federer i odlični Dominik Tim, pa se čini da žrijeb nije loš za najboljeg sportistu Srbije svih vremena.

U glavom žrijebu, od srpskih tenisera, je i Laslo Đere, a on će u prvom kolu igrati protiv Kazahstanca Kukuškina, a ako ga pobijedi, očekuje ga bolji iz duela Mađara Fučovića i Gruzijca Basilašvilija.

Iako je pred žrijeb bio na 24. mjestu, Dušan Lajović nije u glavnom žrijebu, već je postavljen za prvog nosioca u kvalifikacijama. Njegov prvi rival je Slovenac Aljaž Bedene. U kvalifikacijama će igrati i Miomir Kecmanović, a rival mu je odlični Poljak Hubert Hurkač.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!