Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Košarac: Komšićeva prijava promocija političara koga su izabrali Bošnjaci

ISTOČNO SARAJEVO – Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac izjavio je da će krivična prijava koju je član Predsjedništva BiH Željko Komšić podnio protiv predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika proći kao i prethodno odbačena Komšićeva prijava.

“Apsolutno je zakonsko pravo pripadnika Trećeg pješadijskog Republika Srpska puka da na obilježavanju Dana Vojske Republike Srpske nose uniforme oružane sile čiju tradiciju baštine i koja je tokom Odbrambeno-otadžbinskog rata odbranila Republiku Srpsku i srpski narod”, poručio je Košarac.

On je dodao da Komšićeva prijava predstavlja populističku promociju političara koga su u Predsjedništvo BiH izabrali bošnjački glasovi.

“Komšić mora da opravda tu podršku i da se dodvori svom glasačkom tijelu i u tome je suština svih njegovih postupaka i izjava”, naglasio je Košarac u izjavi za Srnu.

On je upozorio na to da postoje vjerodostojne informacije o tome da je SDA ponovo instalisala Komšića u Predsjedništvo BiH kako bi izazivao krizne situacije i direktno se suprotstavljao ustavnim pravima Srba i Hrvata, kao konstitutivnih naroda u BiH.

“Ako je iko zreo za krivične prijave zbog nepoštovanja Ustava i zakona BiH, onda je to Željko Komšić, zajedno sa onima koji su ga instalisali u Predsjedništvo BiH”, zaključio je Košarac.

(SRNA)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button