Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

U pritvoru policajac koji je ubio sina

SARAJEVO – Mujaga Ivazović (63), penzionisani policajac koji je 29. aprila u sarajevskom naselju Saraj-Polje ubio sina Semira (37), nakon hospitalizacije u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu zbog infarkta, kako saznaje “Avaz”, prebačen je u pritvorsku jedinicu KPZ-a “Miljacka”.

Tokom saslušanja Ivazoviću je pozlilo, zbog čega je morala intervenisati ekipa Hitne pomoći, koja ga je hitno prevezla u bolnicu. Ljekari su konstatovali da je doživio srčani udar te je ročište za razmatranje prijedloga održano upravo u bolnici. 

Zločin se dogodio kobnog ponedjeljka oko 20.30 sati u ulici Hasana Sućeske na broju 7, u stanu na četvrtom spratu, u kojem su Ivazovići živjeli sami.

Ranije je Mujaga Ivazović tokom saslušanja u policiji ispričao istražiteljima da je bio žrtva porodičnog nasilja. Rekao je da je dugo vremena strahovao od svog sina.

Droga u stanu

Ispričao je kako ga je jedne prilike pretukao i slomio mu rebra, zbog čega ga je Mujaga prijavio. Ali, kasnije je povukao tu prijavu. Takođe, policajac je kazao da je u stanu nalazio tragove droge, zbog čega se često sukobljavao sa sinom. Kobnog dana Mujaga je rekao da ga je Semir napao nožem i poručio mu da će ga ubiti. Semir mu je tražio novac.

Vezana vijest: Priznao ubistvo sina i doživio infarkt

(avaz)

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button