Magazin

Pas u Rusiji odveo policajce do tijela svoje vlasnice i pomogao im da riješe ubistvo

Arkadiy Antonov iz St. Petersburga uhapšen je za ubistvo svoje djevojke nakon što njen ljubimac pas odveo policiju do njenog tijela.
Mariu Frolenkovu je ubio momak jer je viđala drugog muškarca. Antonov je kazao kako se uznemirio i izgubio kontrolu nakon što mu je ona priznala da se viđa s drugim muškarcem kojeg je upoznala preko interneta.

Odvezao je u šumu i tukao do smrti, a onda je njeno tijelo prekrio lišćem i granjem. Zbog straha da bi njen pas Foksa mogao privući pažnju, odvezao ga je 9,6 kilometara od tog mjesta i ostavio. Foksu je pronašla policija nekoliko sati kasnije, lajala je želeći da je prate. Oni su to učinili i dovela ih je do tijela. 

Antonov je uhapšen nekoliko sati nakon ubistva i očekuje se da će biti osuđen na 15 godina zatvora.

Loading...

Foksa je preuzela porodica koja će brinuti o njemu. Frolenkova ima maloljetne kćerku i sina o kojima je brinula nakon razvoda. Ne zna se ko će sada biti s njima.

Frolenkova je upoznala svog momka ubicu putem interneta i kazala mu je da nije zainteresovana za ozbiljnu vezu, ali on nije odustajao. Preselio se u njen grad kako bi pronašao bolji život, ali i izvodio Frolenkovu u skupe restoranu i kupovao poklone ne bi li ona promijenila mišljenje. Kada se to nije dogodilo ubio je.

(klix)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!