Privreda

Propao biznis Džejmija Olivera: Lanac restorana pred zatvaranjem

Slavni kuvar Džejmi Oliver izjavio je da je izuzetno tužan nakon što je proces zatvaranja njegovog lanaca restorana preuzela revizorska kuća KPMG, što je dovelo u pitanje oko 1.300 radnih mjesta.

Najprije je pogođen njegov lanac od 23 italijanska restorana, ali uskoro će se zatvoriti i preostali restorani “Fifteen” i “Barbecoa”. 

Još prošle godine je počela propast slavnog kuvara kada je bio prinuđen podijeliti 600 otkaza i zatvoriti 12 restorana. U tim trenucima ga je od potpunog kolapsa spasila finansijska injekcija koju je primio od svojih investitora.

“Znam koliko je ovo teško za sve nas. Želio bih da se zahvalim svim klijentima koji su uživali u našim jelima i koji su nas podržavali u posljednjoj deceniji, bilo je pravo zadovoljstvo usluživati vas”, nedavno je saopštio Džejmi Oliver.

U 2017. godini Džejmi Oliver zatvorio je svoj restoran “Union Jacks” te je prestao izdavati svoj časopis “Jamie” koji je objavljivan gotovo deset godina, piše BBC.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!