Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Đoković protiv Nadala ili Federera tek u finalu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u prvom kolu Rolan Gaorsa sastaće se sa 43. igračem svijeta, Poljakom Hubertom Hurkačem, odlučeno je žrijebom u četvrtak u Parizu.

Ukoliko ne bude velikih iznenađenja prvog igrača svijeta u drugoj rundi očekuje duel sa Semom Kverijem, koji rivala čeka iz kvalifikacija, a potom sa Munarom/Simonom, a u četvrtoj rundi mogao bi da se sastane sa Bornom Ćorićem.

Potencijalni rival u četvrtfinalu je Aleksandar Zverev, a u polufinalu Dominik Tim. Rafael Nadal i Rodžer Federer su u istom dijelu žrijeba i ne mogu da se sastanu prije polufinala.

Srbin je u karijeri osvojio 15 Gren slem titula, a ukoliko bi trijumfovao u Parizu, postao bi prvi teniser koji je po bar dva puta osvajao titule na sva četiri gren slema.

Rafael Nadal u prva dva kola će igrati protiv kvalifikanata, potom potencijalno protiv Gofana/Kecmanovića, a u četvrtfinalu sa Nišikorijem/Medvedevom.

Federer drugi Gren slem u sezoni počinje protiv Sonega, u drugom kolu potencijalni rival je Žaziri, potom Anduhar/Beretini…

U Đokovićevom dijelu žreba je Dušan Lajović, koji se na startu sastaje sa kvalifikantom, a ukoliko pobijedi vjerovatno će na Nika Kirjosa. Potencijalno naredni rival je Aleksandar Zverev.

Filip Krajinović takmičenje u Parizu počinje duelom protiv Amerikanca Fransisa Tijafoa, u drugo kolu bi mogao na Karbaljesa, a u trećem na Cicipasa. U dijelu ‘kostura’ sa Krajinovićem je iskusni Janko Tipsarević, koji nije imao sreće i na startu igra protiv Grigora Dimitrova, a ukoliko pobijedi ide na Čilića ili Fabijana.

Laslo Đere se sastaje sa Albertom Ramosom Vinolasom, a ukoliko slavi sa Popirinom ili Ubertom. Potencijalni protivnik u trećoj rundi je Kei Nišikori.

Miomir Kecmanović startuje protiv Denisa Kudle, a sljedeći protivnik mogao bi da mu bude David Gofan.

Hrvat Marin Čilić u prvoj kolu igra sa Tomasom Fabijanom, a Ivo Karlović sa Felisijanom Lopezom.

Damir Džumhur u 1. kolu igra sa Antoanom Hongom iz Francuske, koji je dobio specijalnu pozivnicu organizatora.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button