Region

Kada slava krene po zlu: Nezvani gosti, tuča, pa paljenje automobila!

NIŠ – U porodičnom domu Nišlije S. B. (47) proslava krsne slave Svetog Nikole završila se nesvakidašnje, kada se nešto poslije 20 sati domaćin navodno potukao sa gostom Lj. M. (31) koji je na slavu doveo svoje nezvane prijatelje.

Lj. M. je poslije tuče uspio da pobjegne, ali je ostavio auto parkiran ispred domaćinove kuće, pa ga je treći gost N. R. (47), navodno, polio benzinom i zapalio!

Sve je krenulo kada je u srijedu kod domaćina došao gost Lj. M., koji je ubrzo pozvao i svoje prijatelje, problematične mladiće, što je izazvalo revolt domaćina. Iako su oni poslije pola sata otišli, čim su vidjeli da nisu dobrodošli, Lj. M. je ostao da sa domaćinom raspravi nastalu situaciju, nakon čega je nastao opšti haos.

Kako se saznaje, najprije su se potukli Lj. M. i S. B., koji su bili u pripitom stanju, a onda su se umiješali i ostali. Lj. M. je uspio da pobjegao sa slave, ali je u žurbi ostavio parkiran automobil “fijat” ispred domaćinove kuće, što je treći gost N. R. iskoristio, i navodno, polio ga benzinom i zapalio. Šteta na vozilu procijenjena je na oko 50.000 dinara.

Komšije iz ulice Dimitrija Tucovića kažu da nisu čuli nikakvu svađu, niti neoubičajenu galamu, znali su da njihov komšija slavi, ali ništa neobično nisu ni naslućivali.

“Čuli smo oko pola devet uveče sirene i vatrogasna kola, vjerovatno su prošli da gase auto, ali niko ne zna šta se desilo, tek smo na vijestima čuli da je nastao problem”, priča jedan od komšija.

Prema nezvaničnim saznanjima, pojedini članovi domaćinske porodice koja je slavila Svetog Nikolu odranije su poznati policiji zbog krivičnih djela krađa i posjedovanje droge.

Prijave protiv trojice

Niška policija je potvrdila je događaj i saopštila da je obavijestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu. Protiv sve trojice biće podnesene krivične prijave za lake tjelesne povrede, ukoliko medicinsko vještačenje ne pokaže da su ozbiljnije, dok će se N. R. teretiti zbog paljevine automobila – i za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

(novosti.rs)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!