Sport

Kecmanović bez trećeg kola, Gofan bio bolji

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspio da se plasira u treće kolo Rolan Garosa, pošto je od njega bolji bio Belgijanac David Gofan u tri seta.

Gofan je do pobjede došao poslije nešto manje od dva časa borbe – 6:2, 6:4, 6:3.

Trenutno 85. teniser svijeta je loše počeo meč i u istom ritmu nastavio. Gofan je u prvom dijelu igre imao sedam brejk lopti (iskoristio dvije), dok protivniku nije dopustio nijednu.

Na početku drugog seta viđen je sijaset brejkova. Desilo se pet vezanih, a jedan više napravio je Belgijanac, koji je konačno prekinuo seriju oduzimanja servisa i došao na 4:2.

Kecmanović do kraja seta nije uspio da pruži željeni otpor, pa je David poveo sa 2-0.

Kecmanović se odlično držao u trećem setu sve do 3:3. Tada se desio nagli pad u igri srpskog tenisera i Gofan je došao do tri vezane brejk prilike. Iskoristio je drugu i napravio brejk.

Srpski teniser je u narednom gemu imao 0:30, ali je izgubio naredna četiri poena, pa je Gofan došao na gem od pobjede. Kecmanović je servirao da ostane na turniru, ali nije uspio i došlo se do novog brejka.
 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!