Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Održana sjednica Gradskog odbora SP-a: Evidentan napredak u radu

BANJALUKA – Banjalučki Socijalisti su na sjednici Gradskog odbora Socijalističke partije održanoj u Banjaluci razmatrali izvještaje o redovnim aktivnostima, kao i aktuelne teme i projekte.

Ocijenjeno je da su uspješno realizovane aktivnosti između dvije sjednice, kao i da postoji evidentan napredak u radu Gradskog odbora u prethodnom periodu. U Gradskom odboru Socijalističke partije istakli su da u zadovoljni do sada urađenim na nivou grada, te pozdravili veliki broj realizovanih projekata u gradu, kao i onih koji su još u fazi realizacije.

Zaključeno je i da je potrebno intenzivirati rad osnovanih savjeta Gradskog odbora po svim oblastima, kao i da je neophodno pozvati nadležne institucije da obave detaljna ispitivanja vode i zemljišta na svim kritičnim tačkama u gradu Banjaluci.

Sjednici je prisustvovala i ministar porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, Sonja Davidović, koja je informisala Gradski odbor o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima za donošenje novog Zakona o sportu, a pozdravljena je i najava da će u banjalučkim vrtićima doći do povećanja kapaciteta.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button