Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Kultura

Kompletiran spisak izvođača na Exitu

Kompletiran je spisak izvođača koji će nastupiti na muzičkom festivalu Exit, među kojima je jedan od najvećih rok bendova svih vremena The Cure, te di-džej Karl Koks i grupa Chainsmokers saopštio je danas Exit tim.

Na festivalskim binama na Petrovaradinskoj tvrđavi, između ostalih, nastupiće bend Greta Van Fleet, reper Skepta, di-džejevi Ameli Lens i Snejk, te duo Dimitri Vegas i Lajk Majk.

U Novi sad stižu i Lost Frequencies, kao i Tom Voker, kao i Čejst & Status i Dub FX koji će sa publikom na glavnoj bini proslaviti desetogodišnjicu čuvene muzičke kuće UKF.

Njima će se na glavnoj bini pridružiti i višestruko platinasti di-džej duo Filatov i Karas, elektronska zvezda “fjučr funka” GriZ, a organizatori navode da na tvrdjavu stiže i belgijska di-džejica u usponu, MATTN.

Exit će biti održan od 4. do 7. jula, a u prodaji su ulaznice po redovnoj pretprodajnoj cijeni od 6.990 dinara (oko 115 KM) za komplet, kao i dnevne ulaznice od 2.990 dinara (oko 50 KM) za četvrtak i 2.690 dinara (oko 45 KM) za ostale dane.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button