Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Engleska nakon penala do trećeg mjesta u Ligi nacija

Fudbalska reprezentacija Engleske osvojila je treće mesto u Ligi nacija, pošto je u Gimaraešu poslije izvođenja jedanaesteraca pobijedila Švajcarsku sa 6:5.

Poslije regularnog dijela i produžetaka utakmica je završena 0:0.

Engleska je imala više prilika, Hari Kejn je pogodio prečku, a dobre prilike propustili su Dele Ali i Rahim Sterling. Sa druge strane, Granit Džaka bio je neprecizan u timu Švajcarske.

U 84. minutu gol za Englesku postigao je Kalum Vilson, ali je posle pregledanog video snimka sudija poništio gol, pošto je procijenjeno da je Vilson faulirao defanzivca Švajcarske.

Sterling je imao dvije dobre šanse u produžecima, od kojih je u 117. minutu pogodio prečku iz slobodnog udarca. Poslije produžetaka nije bilo golova, pa su izvedeni penali.

Engleska je povela golom Harija Megvajera, a izjednačio je Stiven Zuber. Novo vođstvo Engleskoj donio je Ros Barkli, a izjednačio je Granit Džaka.

Gol za Englesku zatim je postigao Džejdon Sančo, a u timu Švajcarske precizan je bio Manuel Akandži. Sterling je zatim bio precizan, kao i Kevin Mbabu u timu Švajcarske.

Golman Engleske Džordan Pikford postigao je peti gol, a izjednačio je Fabijan Šar. Erik Dajer bio je precizan za Englesku, dok je golman Pikford odbranio penal Josipu Drmiću i donio pobjedu svom timu.

U finalu Lige nacija Portugal i Holandija igraju večeras od 20.45.

(b92)

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button