Sport

Kokeza: Poraz u Ukrajini sraman, analiza u sredu

​Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza izvinio se naciji za težak poraz u Ukrajini (5:0) i pozvao javnost da pruži podršku reprezentativcima i selektoru Mladenu Krstajiću pred meč protiv Litvanije, poslije čega će biti napravljena detaljna analiza svega urađenog.

Kokeza je, u društvu potpresjednika Marka Pantelića i Nenada Bjekovića, kao i sportskog direktora Darka Kovačevića, na konferenciji za medije u Kući fudbala poručio je da je nedopustiv način i pristup u Lavovu. “U lično ime, FŠ, fudbalera i stručnog štaba se izvinjavam naciji zbog debakla u Ukrajini, lošoj utakmici i sramnom poraza. To je nedopustivo… I ranije je bilo poraza, biće ih i u buducnosti, ali ono što je sporno je način. Dobar deo odgovornosti ima rukovodstvo na čelu sa mnom i stručni štab”, rekao je Kokeza u Staroj Pazovi.

On je dodao da je sadašnji tim “orlova” najbolji što ima i da Igrači moraju da “ginu” za nacionalni dres.

“Moraju da daju sve od sebe, više nego u klubovima. Nacionalni des je svetinja i ne može da bude manje vrednovanje od klupskog”. Prema njegovim riječima prioritet cijelog Saveza je plasman na EURO koji se čeka dvije decenije.

“Verujem da naši fudbaleri to mogu da urade i da će to u narednim utakmicama pokazati. Sve ostale stvari, pitanja, analize, imaćemo posle utakmice sa Litvanijom. Tada će se održati sastanak Izvršnog odbora, u sredu”, rekao je Kortez.

On je zamolio medije da sva pitanja, koja danas nisu bila dozvoljena na konferenciji u Staroj Pazovi, budu postavljena nakon meča sa Litvanijom. “Moramo da pobedimo Litvaniju da bismo nastavili naš cilj, plasman na EP. Verujem da naši igrači mogu to da urade i da će to pokazati na terenu”, zaključio je on.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!