Privreda

Najbolji preduzetnik svijeta Bred Kjuvel

MONTE KARLO – Najbolji preduzetnik svijeta za 2019. je Amerikanac Bred Kjuvel, čija je softverska kompanija na globalnom nivou imala najbrži rast, odlučio je žiri revizorsko-konsultantske kuće “Ernst end Jang” u Monte Karlu, na takmičenju za Preduzetnika godine (EY).

Treći put za 19 godina nagrada je otišla u ruke jednog Amerikanca, Kjuvela koji je 2014. osnovao kompaniju “Aptejk teknolodžis”, čija je vrijednost za samo četiri godine dostigla dve milijarde američkih dolara.

Loading...

Proizvodi softvere za predviđanje problema, prije svega, u industriji, ali njegova rejšanja koriste i kenijski graničari za otkrivanje i sprečavanje trgovine ljudima.

“Suština preduzetništva je da mi vjerujemo u nemoguće, želimo da promijenimo svet, nađemo novi, kraći put do cilja. Revolucija u prikupljanju podataka i predviđanju problema tek počinje, a ja želim da nađem rešenja za neke od najhitnijih ekonomskih i socijalnih izazova u svijetu”, rekao je Kjuvel.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!