Banjaluka

Ukrali vrtešku sa dječijeg igrališta

Putem aplikacije “Građanska patrola” sugrađani su proteklih dana u najvećoj mjeri prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti.

Na dječijem igralištu u Parku Mladen Stojanović prijavljeno je da ne radi reflektor, i odmah po prijavi, izdat je nalog da se taj reflektor popravi. Takođe, prijavljeno je da ne radi dio rasvjete u Subotičkoj ulici i u Ulici Petra Velikog u Česmi. Iz nadležnog Odjeljenja za komunalne poslove saopštavaju da su, na osnovu prijava, izdati nalozi za popravak kvarova.

Loading...

Nepropisno ostavljene kontejnere građani su prijavili u Novoj varoši, Starčevici i Laušu, a nadležno odjeljenje je izdalo nalog “Čistoći” da kontejnere izmjesti na propisanu lokaciju.

Thumbnail

Na Petrićevcu je prijavljeno oštećenje komunalne opreme na autobuskom stajalištu, a stajalište biti sanirano po izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku komunalne opreme.

U Rosuljama je prijavljena i krađa vrteške sa dječijeg igrališta, pa Gradska uprava i ovaj put apeluje na sugrađane da čuvaju komunalnu opremu i da eventualne nepravilnosti prijave Komunalnoj policiji ili Odjeljenju za komunalne poslove, a, u slučaju potrebe, i Policijskoj upravi.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!