Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horoskop za 1. juli 2018: Blizanac nesretan zbog prekida, Lav konačno stiže do osobe u koju je zaljubljen, Vagu “pojede” ljubomora…

OVAN

POSAO: Budite spremni da pravilno odreagujete u svakom trenutku. Mala nepažnja može da ima ogromne poljedice. Skoncentrišite se.
LJUBAV: Imate nerealnu sliku o sobi koja vam se dopada. Suočite se sa tim da ona ne može da bude onakva kakvom je zamišljate.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

BIK

POSAO: Promjenom koja se desila ste jako nezadovoljni. Možete da pokažete, ali i da dokažete da ste zaslužili bolju poziciju.
LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom je hladan. Unesite promjene u ljubnavni život, jer se problemi mogu zakomplikovati.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BLIZANCI

POSAO: Neko vas uporno sputava da pokažete svoj potencijal. Budite uporni pa možete konačno riješiti ovaj problem koji vas odavno muči.
LJUBAV: Ako ste nedavno završili neku vezu, mislite da ste samo vi nesretni zbog prekida. Ali, i partner se isto tako osjeća. Oboje ste tvrdoglavi. Ostali uživajte u ljubavi.
ZDRAVLJE: Melaholija.

RAK

POSAO: Dobijate iznenadni vijest o novom poslovnom projektu. Na razmišljajte mnogo. Ovo će biti još jedan izazov za vas koji ćete dobro odraditi.
LJUBAV: Slučajni susret sa osobom u znaku Vage na slobodne Rakove ostavit će snažan utisak. Možda je na pomolu nova ljubav.
ZDRAVJE: Dobro

LAV

POSAO: Strpljenje vam je neophodno da bi ste uspjeli da dođete do željenog cilja. Ne dozvolite da vas saradnik isprovocira. Kontrolišite se.
LJUBAV: Osoba u čijoj ste neposrednoj blizini želi da vam izjavi ljubav. Vaše potajne želje mogu da se ostvare. Zaljubljeni Lavovi imat će jako lijep dan
ZDRAVLJE: Mogući su problermi sa zubima.

DJEVICA

POSAO: Posao koji je pred vama će biti prepun izazova. Potrudite se da ne precijenite svoje sposobnosti, a budite vrijedniji nego ikada.
LJUBAV: Zaljubljeni ste u osobu koja nema hrabrosti da vam priđe. Preuzmite inicijativu i pomozite joj da se opusti. Djevice u vezi će provesti miran dan sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Odlično

 

VAGA

POSAO: Imat ćete izuzetno naporne obaveze. Važno je da sve završite u predviđenom roku i tako ćete dobiti priliku za napredovanje.
LJUBAV: Ljubomora u nepovjerenje bi mogli da vam pokvare raspoložernje. Nemate razloga da sumnjate u voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

ŠKORPIJA

POSAO: Pozitivnim stavom ćete uspjeti da prevaziđete ozbiljne prepreke. Budite uporni, vrijedni i komunikativni. Uspjeh je zagarantovan.
LJUBAV: Osoba sa kojom ste u svađi nači će način da stupi sa vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte joj priliku. Zaljubljene Škorpije bi danas mogle da iznenade voljenu sobu nekom sitnicom.
ZDRAVLJE: Održavajte kondiciju.

STRIJELAC

POSAO: Priliv nekog novca popravit će vase raspoloženje pa se zato potrudite da ga zaradite. Posao se odvija upravo onako kako ste planirali. Zadovoljni ste.
LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu doživjeti ozbiljne promjene i susret koji dugo priželjkuju. Prepustite se. Nasuprot njima, zauzeti ne treba ništa da mijenjaju.
ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

POSAO: Očekujte neke lijepe događaje na radnom mjestu. Bit ćete u prilici da doživite pohvale na račun vašeg rada, što će puno uticati na vaše samopouzdanje.
LJUBAV: Emotivni život vam je u drugom planu. Imate potrebu da budete sami, ali nemojte na taj način bježati od problema. Razgpvor sa partnerom, možda baš i razgovor o vaših “10 minuta” slobode će vam prijati.
ZDRAVLJE: Mogući su problem sa grlom.

VODOLIJA

POSAO: Imate idealnu situaciju za započinjanje privatnog posla. Za one koji su zaposleni nema bitnih dešavanja. Važno je da se skoncetišete na posao.
LJUBAV: VOljena osoba nešto želi da vam kaže, ali se ne usuđuje. Obratite pažnju na njeno ponašanje, I ako vidite da nije baš najsretnija potrudire se da je usrećite.
ZDRAVLJE: Glavobolja

RIBE

POSAO: Pred vama je posao koji bi mogao da bude prekretnica u karijeri. Stiže vam važna informacija na koju ste dugo čekali.
LJUBAV: Želite da stavite tačku na vezu koja traje već neko vrijeme. Partner ne pokazuije interesovanje za vaše potrebe.
ZDRAVLJE: Odlično.

 

(aura.ba)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button