Politika

To će biti veliki korak ka istini i zahtjev da institucije rade svoj posao

Kada radite iskreno i otvoreno, to donesi rezultate, rekao je predsjendik PDP-a i predsjendik Anketnog odbora Branislav Borenović, naglašavajući da će izvještaj na nekoliko stotina stranica o stradanju Davida Dragičevića uskoro biti gotov.

“To će biti veliki korak ka istini i zahtjev da institucije rade svoj posao”, kazao je Borenović večeras u emisiji Puls BN TV.

Loading...

“Radom Anketnog odbora pokazali smo da parlament Srpske može biti jak, tvrdi Borenović i dodaje da su ispitali samo sedam pojedinaca i to neke uz odobrenje VSTS.

“Vlast je željela da skrene pažnju javnosti od neodgovornog i nekorektnog ponašanja pojedinih institucija”, kaže predsjednik PDP-a otkrivajući da se na osam sjednica Anketnog odbora čulo mnogo nelogičnosti:

“Na pres konferenciji čule su se razne konstrukcija. Utvrdili smo da nema dokaza da se David drogirao… Svjesno se vršila manupulacija”

Borenović je otkrio da je bilo pritisaka na rad Anketnog odbora.
„Pritisci nas ne interesuju i samo nas jačaju. Pritisci pokazuju da je naš rad opravdan“, kazao je Borenović.

(rtvbn)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!