Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Napali policajce i psovali im majku

BANJALUKA, GRADIŠKA, SOKOLAC – Banjalučka policija uhapsila je Dušana Džajića (31) i Adrijanu Stevanović (26) jer su tokom redovne kontrole napali policajce.

Nezvanično saznajemo da su Stevanovićeva i Džajić bili pod dejstvom alkohola i narkotika.

Kako su naveli iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u subotu u Bulevaru Milutina Milankovića u Banjaluci policija je zaustavila i kontrolisala vozilo kojim je upravljao D.DŽ.

“On je tada izašao iz vozila i napao policajca, a potom je s mjesta suvozača iz vozila izašla A.S.,  koja je napala drugog policajca, nanijevši mu povrede”, naveli su iz  PU Banjaluka. Ističu da su nasilnici zatim uz pomoć sredstava sile savladani i uhapšeni, a o svemu je obaviješten tužilac. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, biće dostavljen izvještaj protiv ovih lica za krivično djelo napad na službeno lica u vršenju službene radnje.

I policija iz Gradiške u nedjelju je uhapsila Bojana M. (28) jer je policijskim službenicima psovao “majku policijsku” nakon što su ga opomenuli da ne galami na ulici.

 “Policija je oko 3.30 u Dositejevoj ulici uočila lice B.M. iz Gradiške da narušava javni red i mir galamom. Lice B.M. se oglušilo na naređenje policijskih službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira, te je iste vrijeđao, nakon čega je lišen slobode”, naveli su iz policije.

Nezvanično saznajemo da je odbio alko-testiranje, a protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

B.J. (32), M.M. (31) i M.M. (44) iz Sokoca uhapšeni su jer su vrijeđali, a zatim i fizički napali policajce i tom prilikom su jednog povrijedili.

Oni su u petak oko 22.40 u Ulici Marka Ećimovića u Sokocu narušavali javni red i mir, a kada su ih policajci upozorili, odbili su naređenja te ih napali. Protiv navedenih lica biće podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button