Banjaluka

Kraj jula na tvrđavi Kastel rezervisan za 5. jubilarnu banjalučku motorijadu Moto kluba ISTOK!

Peta, jubilarna motorijada, pod zvaničnik nazivom „5. Međunarodni motoskup MK ISTOK Banja Luka“, održaće se poslednjeg vikenda u julu, od 26. do 28.7.2019. godine na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Kraj jula na tvrđavi Kastel rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a broj bajkera, prema sadašnjim najavama, brojaće se u hiljadama!

Naime, u susret trinaestom rođendanu kluba, očekuje nas pravi bajkerski praznik uz višečasovni program sa mnogo vrhunskog rock’n’roll-a i uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove. Očekuju vas mnogobrojni bendovi iz zemlje i regiona, a binom 5. banjalučke motorijade odzvanjaće moćni rock’n’roll rifovi i to u maratonskom izdanju sa preko 20 sati žive svirke!

Takođe, predstoji nam i bogat dnevni program koji će se realizovati na više lokacija u gradu, a sa svrhom promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi!

Sudeći po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK ISTOK, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu i to velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći jubilarni motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta.

5. motorijada

Posjetiocima će se predstaviti i naši partneri ali i sponzori koji pripremaju mnogobrojna iznenađenja za sve posjetioce 5. Međunarodnog motoskupa MK ISTOK Banja Luka!

Spremite se za 5. BANJALUČKU MOTORIJADU MOTO KLUBA ISTOK!

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!