Magazin

Larisa Rikelme se vratila još bezobraznija 

Najpoznatija fudbalska navijačica na svijetu Larisa Rikelme ponovno je ukrala svu pažnju na tribinama. Zgodna Paragvajka bodrila je svoju reprezentaciju u utakmici s Argentinom na Copa Americi. 

Očigledno je Larissa donijela sreću Paragvajcima koji su uspjeli otkinuti bod protiv Messija i društva i odigrati 1-1. Ma ne samo da su remizirali, imali su i penal za pobjedu, ali nisu uspjeli zabiti.

Thumbnail

Nakon utakmice se na Instagramu zahvalila svima koji su na stadionu u Belo Horizonteu skandirali njezino ime, a reprezentativcima Paragvaja je čestitala na hrabroj i srčanoj igri.

Larisa Rikelme je bila zvijezda Svjetskog prvenstva 2010. godine koje se igralo u Južnoafričkoj Republici, a postala je planetarno popularna zahvaljujući svojim bujnim grudima i fotografiji na kojoj u poprsju “čuva” mobilni telefon.

Thumbnail

Tada je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svjetsko prvenstvo, a iako se njezina domovina oprostila od natjecanja u četvrtfinalu, Larisa se ipak fotografirala za časopis Plejboj.

Thumbnail

Međutim, ubrzo je nakon SP-a završila svoju navijačku karijeru, 2013. godine se udala za fudbalera Džonatana Fabra i rodila kćerkicu te se posvetila porodici. Uz brigu za najmilije, Larisa je nastupila u argentinskoj verziji Plesa sa zvijezdama i stigla čak do finala, a oprobala se i kao glumica i blogerica.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!