Region

Vučić: Pokušati da se spuste tenzije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se u Crnoj Gori vodi kampanja protiv Srbije i Srba i da bi trebalo pokušati spustiti tenzije.

“Podizanje tenzija nikome ništa ne donosi, treba da pomognemo našem narodu, a ne da odmažemo”, rekao je Vučić novinarima u Minsku.

Loading...

Komentarišući to što je ambasador Srbije u Podgorici pozvan na razgovor zbog retorike političara iz Srbije, Vučić je rekao da je to za unutrašnju upotrebu u Crnoj Gori i pokazivanje “koliko smo jaki”.

Vučić je rekao da ga je šef srpske diplomatije Ivica Dačić pitao da Beograd pošalje “sto takvih nota”, ali da ga je zamolio da to ne radi već da se note šalju kada bude nešto stvarno, a ne zbog izjava jednog ili dvojice političara.

“Za to bismo mogli da na dnevnom nivou izdamo 15 nota. Bolje da pokušamo da spuštamo tenzije, jer to služi interesima srpskog naroda i da pokušamo da pomognemo svom narodu u Crnoj Gori”, rekao je Vučić.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!