Banjaluka

Povodom Dana grada: Koncert Željka Samardžića 20. aprila u Banjoj Luci

Velika regionalna muzička zvijezda Željko Samardžić, nastupiće u Banjoj Luci 20. aprila, povodom Dana grada. Ulaz je besplatan za sve naše sugrađane, a koncert će biti održan na prostoru parkinga kod Muzeja savremene umjetnosti RS, sa početkom u 20.30 časova.

Samardžić se posebno priprema za nastup u Banjoj Luci, jer već dugo u gradu na Vrbasu nije održao veliki koncert. Na koncertu će pjevati svoje velike hitove uz pratnju vrsnih muzičara iz njegovog benda.

Loading...

Zanimljivo je da je Željko Samardžić svoju prvu nagradu u karijeri osvojio upravo u Banjoj Luci 1974. godine, na festivalu „Prvi aplauz“, kada je otpjevao pjesmu „Moja Marija je drugačija“.

Rođeni Mostarac vremenom je posatao jedan od najpopularnijih pjevača na prostoru bivše Jugoslovije, a za sva vremena ostaće nezaboravni njegovi hitovi kao što su „Sipajte mi još jedan viski“, „Grlica“, „Da me nije“, „Dobar dan tugo“, „Imaš me u šaci“, „Kafanska pevačica“ , „Sve je moje tvoje“, „Pokaži mi šta znaš“, „Lice ljubavi“ i drugi.

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!