Svijet

Policajac na dužnosti se predozirao heroinom

Metju D. Ilri (29), policajac iz Nju Džersija koji se predozirao heroinom u aprilu za vrijeme dužnosti, ostao je bez posla, saopštile su tamošnje vlasti.

Njega su tada pronašli u stanju pod dejstvima teškog opijata za volanom svog automobila i protiv njega je momentalno pokrenut postupak.

Loading...

Ilri je položio zakletvu kao policajac u policijskoj upravi Frenklin u avgustu 2016. godine, istakao je poručnik portparol policijske stanice Filip Rizo. Kasnije je dobio službu u patrolnoj policiji.

Nakon što su preko radio signala primjetili da se čudno ponaša i nije uspio da adekvatno odgovori na pitanje nadređenih, jedan od policajaca ga je potražio na lokaciji gdje se u tom trenutku nalazio. Pronašao ga je u bunilu u automobilu koji je bio parkiran na lokalnom putu.

Policijski oficir, koji je takođe i medicinski tehničar, utvrdio je da Ilri predoziran heroinom i dao mu je dvije doze Naloksona, lijeka koji se obično daje pacijentima u takvim slučajeviima.

Ilri je u petak priznao krivicu za posjedovanje heroina i vožnju u opijenom stanju.

Kao dio sporazuma o priznanju krivice, Ilri je dobio otkaz, a oduzeta mu je i vozačka dozvola na sedam mjeseci.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!