Magazin

Nakon 19 godina Severina napravila veliku promjenu u karijeri

U posljednjih nekoliko mjeseci glavna tema regionalnih medija svakako je Severina Kojić. Pored toga što se pisalo o njenom privatnom životu i borbi za starateljstvo nad malenim Aleksandrom, mediji su pisali i o raskidu saradnje sa njenim dugogodišnjim prijateljem i menadžerom Tomicom Petrovićem. Ovakve navode niko od njih nije demantovao.

Sada su u medije dospjele i nove informacije, a pored toga što je Severina zamijenila članove benda ona ima novu osobu koja će se brinuti o njoj kada je riječ o poslu. Prvo se šuškalo kako će to biti njn suprug Igor, ali na službenoj Fejsbuk stranici pojavile su se nove informacije. Uloga menadžera pripala je Alenu Ključe, organizatoru brojnih koncerata i događaja kako u Hrvatskoj tako i u regiji.

Dugi niz godina je u tim vodama, a radio je sa brojnim poznatim imenima poput Tereze Kesovije, Doris Dragović, Željkom Joksimovićem. Promoter je Andreje Bocellija, a nedavno je u Dubrovnik doveo Toma Džonsa te Roda Stevarta u Zagreb. Uskoro u Zagreb dovodi i Lepu Brenu. Saradnju sa Severinom počeo je prije mjesec dana.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!