Sport

Jokić uskoro stiže na pripreme

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, posljednji će se priključiti reprezentaciji Srbije u pripremama za Mundobasket.

Jokić bi trebalo da se priključi “orlovima” poslije pripremnog meča sa Finskom u Zrenjaninu 8. avgusta, piše Sportski žurnal.

Loading...

Centar Denver Nagetsa biće posljednji NBA igrač koji će doći na pripreme, pošto su od ranije tu već Boban Marjanović i Nemanja Bjelica, a, kako se navodi, u utorak počinju da treniraju i Bogdan Bogdanović i Marko Gudurić.

Podsjetimo, NBA igrači imaju pravo da treniraju sa reprezentacijom samo 28 dana pred početak prvenstva.

Dobra vijest je i što Vasilije Micić nije zadobio ozbiljnu povredu u nedjelju uveče u Čačku tokom prve utakmice reprezentacije Srbije ovog ljeta.

Plejmejker “orlova” dobio je udarac u mišić i pao na parket, poslije čega je šepajući napustio pripremni meč sa košarkašima Borca, ali posljedica nije bilo, pa je 25-godišnji Kraljevčanin bez problema odradio prvi naredni trening.

Srbija se poslije duela sa Finskom sastaje sa Litvancima, prvo 10. avgusta u Beogradu, a zatim dva dana kasnije u Kaunasu.

Poslije toga slijedi put u Atinu, na Akropolis kup, gdje će “orlovi” odmjeriti snage sa Turskom, Italijom i Grčkom od 16. do 18. avgusta, a zatim se zaputiti za Kinu.

Svjetsko prvenstvo u Kini počinje 31. avgusta, a Srbija je u grupi s Italijom, Angolom i Filipinima.

(B92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!