Kultura

Princ Čarls glumi u Džejmsu Bondu

​Kad je u junu princ Čarls (70) posjetio set, raspravljalo se o tome da ga pozovu da bude dio novoga filma o Džejmsu Bondu. Ponudili su mu ulogu i sad je sve na njemu, piše britanski ‘The Sun’.

Sin engleske kraljice Elizabete II. (93), Čarls, mogao bi se malo udaljiti od kraljevskih obveza, prenosi 24sata.hr.

Producenti i reditelji novoga filma o tajnom agentu Bondu, radnog naziva ‘Bond 25’, nadaju se kako će princ prihvatiti njihovu ponudu i imati ulogu u filmu. Znaju da bi im to pomoglo ostvariti veću gledanost i potražnju za filmom.

Njegovi sinovi, princ Vilijam (37) i Hari (34), već su se okušali u glumi. Imali su ulogu u filmu ‘Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi’, ali su na kraju njihove scene izbačene jer su bili previsoki.

Elegantnog i šarmantnog Bonda po posljednji će put glumiti Danijel Krejg (51), a partnerica će mu i ovoga puta biti Lea Sejdouks (33). Iako se naveliko nagađalo ko će ga zamijeniti kad ‘ode u penziju’, bilo je pravo iznenađenje kad se saznalo da će to biti žena – Afroamerikanka Lasana Lanč (31).

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!