Magazin

Bred Pit: Počeo sam jesti zdravije i ne pijem alkohol

Američki filmski glumac Bred Pit bio je potpuno slomljen nakon razvoda od glumice Anđeline Džoli, te je novonastalu životnu situaciju poistovjećivao sa smrću. S vremenom je shvatio da udaljavanje od voljene osobe nije smak svijeta, a uloga u filmu ‘Once Upon A Time In Hollywood’ scenariste Quentina Tarantina puno mu je pomogla.

Veći dio svog života Bred je bio u vezama pa se odlučio posvetiti sebi i stvarima koje prije nije mogao činiti. Nakon razvoda od holivudske zvijezde je smršao, počeo je jesti zdravije i ne pije više alkohol. Neko vrijeme navodno nije imao ni seksualne odnose s ženama kako bi u potpunosti razbistrio svoje misli.

Loading...

“Otkako je 2016. najavio razvod od Angeline Jolie, naporno je radio na sebi da bude što bolja i zdravija osoba te da bude najbolji mogući otac” rekao je izvor blizak portalu People. Otac šestoro djece nedavno je proslavio 13. rođendan svoje kćeri Shiloh, a njegov najstariji sin Maddox uskoro će krenuti na fakultet u Južnoj Koreji gdje će studirati biohemiju.

“Uprkos tome što ima pomoć, Bred je brižan otac. Potiče iz male porodice i uprkos svemu nastavio je biti roditelj koji je zainteresiran za živote svoje djece. Sada je ponovo pronašao svoju sreću. Vratio se u industriju i vrlo je uzbuđen zbog života koji trenutno živi”, rekao je izvor blizak glumcu.

(Ljepota&Zdravlje)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!