Sport

Novak napravio šou na tribinama: Predvodio navijanje i čuvene “meksičke talase”

Prvi teniser svijeta i Srbije Novak Đoković je u sklopu priprema za Rolan Garos trenirao sa Andreasom Sepijem, ali u centru pažnje je ipak bio šou kojim je podigao atmosferu na pariskoj šljaci.

U jednom trenutku Đoković je počeo je da vodi navijanje koje je karakteristično za Islanđane koji su takav način podrške popularizovali tokom fudbalskog prvenstva Evrope 2016. godine u Francuskoj.

Pariska publika je to očigledno zapamtila i sa oduševljenjem je prihvatila Đokovićev gest. Ipak, to nije bilo sve jer je naš teniser pokrenuo i čuvene “meksičke talase”.

Na kraju, prvi reket svijeta je širio ljubav sa Parižanima na karakterističan način, kako to radi poslije pobjede, pa su navijači zaista uživali u šouu Đokovića.

Novak se u prvom kolu Rolan Garosa sastaje sa Mađarem Hurbertom Hurkačem, 43. teniserom na ATP listi, a taj duel je će biti na programu u ponedeljak.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!