Magazin

Halid Muslimović pretukao ljubavnicu zbog novca

Halid Muslimović nije mogao da dobije vizu za Kanadu, gdje je planirao da održi turneju, a kao razlog je navedeno da se protiv njega vodi krivični postupak zbog prebijanja Sonje Bašić.

Riječ je o ženi iz Australije s kojom je on bio u ljubavi nekoliko godina, a prije tačno godinu dana na putu za Banjaluku Muslimović je navodno zvjerski istukao Bašićevu, koja ga je prijavila policiji i podnijela krivičnu prijavu, piše Kurir.

Loading...

“Halid se sa organizatorima dogovorio o svim detaljima turneje po Kanadi i trebalo je da 20. aprila održi prvi koncert. Vizu je dobio i sve je teklo u najboljem redu, a onda se sve preokrenulo. Kontaktirali su s njim iz kanadske ambasade nekoliko dana prije zakazanog leta za Vankuver, gdje je trebalo da nastupi 12. aprila, i rekli su mu da će njegova viza ipak biti poništena. Halid nije mogao da vjeruje u to što je čuo, mislio je da se neko šali s njim”, priča izvor blizak pjevaču.

Ljubazna službenica iz ambasade objasnila mu je da oni moraju da poštuju procedure i zakone svoje matične države, koji su u takvim slučajevima vrlo rigorozni.

“Rekla mu je da je anonimna osoba kontaktirala s njihovim predstavništvom i predočila im da se protiv njega vodi krivični postupak za prebijanje žene u Bosni i Hercegovini. Oni su to odmah provjerili i utvrdili da je informacija tačna, nakon čega su odlučili da povuku odluku o dobijanju vize. Ne samo da je izgubio šansu da zaradi dobru svotu novca od te turneje nego će još morati da vrati kaparu koju je uzeo od organizatora koncerata. Osim Vankuvera, trebalo je da pjeva i u Vinipegu, Torontu, Edmontonu, Londonu i Hamiltonu. To je za njega veliki gubitak” priča sagovornik.

Muslimović nije odgovorio na pozive novirana i nje se oglašavao na ovu temu. Takođe, ni Sonja Bašić nije bila dostupna na poznati broj telefona.

Podsjetimo, u avgustu prošle Sonja je u ispovjesti za Kurir ispričala da ju je Halid, s kojim je do tada bila tri godine u vezi, brutalno pretukao kada mu je zatražila da joj vrati 94.500 evra.

“Tokom vožnje ka Banjaluci upitala sam ga kad će da mi da 22.000 maraka. Poludio je, vozio je 150 na sat. Molila sam ga da zaustavi auto jer neću da poginem, imam djecu. Onda me je tri puta udario rukom preko usta, pa je zaustavio auto, izašao i došao do mojih vrata. Šakom me je uhvatio za kosu, izvukao me i ja sam pala na zemlju. Udarila sam desnim kukom u kamen. Pitala sam ga: “Halide, zašto me udaraš?” A on je onda počeo da me desnom rukom udara u vilicu”, ispričala je tada Bašićeva.

(Kurir)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!