Sport

Zidan: Povratak Ronalda trenutno nije tema

Novi-stari trener madridskog Reala Zinedin Zidan rekao je da nije konsultovan oko politike transfera pre povraka u Španiju i naveo je da ne želi da raspravlja o budućnosti Portugalca Kristijana Ronalda.

Loading...

Povratkom Francuza na mjesto prvog trenera madridskog velikana krenule su spekulacije da bi u klub mogao da se vrati i napadač Juventusa Kristijano Ronaldo, koji je prošlog ljeta iz Reala prešao u redove italijanskog šampiona u transferu vrijednom 100 milona evra.

“Politika transfera nije bila na dnevnom redu. Usresređeni smo na završetak sezone. Imamo još 11 utakmica, pa ćemo poslije toga da se fokusiramo na sljedeću sezonu”, rekao je Zidan, a prenosi “Marka”.

Francuski trener je istako je da su svi svesni onog šta je Ronaldo uradio za “kraljevski klub”, ali da se o njegovom povratku na “Santjago Benabeu” ne razmišlja.

“Svi smo svjesni onoga što je Kristijano Ronaldo učinio za istoriju ovog kluba, koliko je bio važan i koliki je uticaj imao, ali sad mi njegov povratak nije na pameti”, rekao je Zidan.

Zidan se poslije 10 mjeseci od odlaska iz Madrida vratio na klupu Reala, a na tom mjestu je zamijenio Santjaga Solarija. Francuz je sa kraljevskim klubom potpisao ugovor do 2022. godine.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!