Hronika

Silovao je pa joj ukrao telefon

DOBOJ – Protiv Branislava Jorgića (34) iz Kostajnice, kod Doboja, dobojsko Okružno javno tužilaštvo podiglo je optužnicu zbog sumnje da je silovao dvadesetdvogodišnju B.A., koja je osoba s poteškoćama u razvoju, a zatim joj ukao mobilni telefon, saznaju “Nezavisne”.

Kako je navedeno iz Tužilaštva, navodeći njegove inicijale, stavljaju mu na teret da je 29. maja u noćinim satima došao u kuću B.A. u Doboju i nasilno je obljubio, a zatim joj uzeo i telefon.

Loading...

U optužnici, koja je proslijeđena na potvrđivanje Osnovnom sudu u Doboju, predloženo je i produženje pritvora osumnjičenom, koji se u njemu nalazi od juna zbog pomenutog slučaja.

Produženje pritvora zatraženo je zbog postojanja naročitih okolnosti da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i da će ponoviti krivično djelo. Takođe, i zbog toga što se radi o licu sklonom izvršenju krivičnih djela za koja je pravosnažno i osuđivan.

“Nezavisne” su ranije pisale kako je ovaj šokantan slučaj prisilnog seksualnog odnosa otkriven slučajno i to tako što je policija istraživala prijavu krađe mobilnog telefona huavei od ove djevojke.

Policija je tokom istrage utvrdila da je lice s poteškoćama u razvoju na silu prinuđeno na seksualni odnos, a sumnjalo se da to nije prvi put, već da je osumnjičeni i ranije na isti način primoravao žrtvu na odnose.

“Sumnja se da to nije bio prvi put jer je tokom razgovora s policijom djevojka istražiteljima ispričala da je Jorgić u više navrata dolazio u njenu kuću i više puta je primoravao na seksualni odnos”, rekao je ranije za “Nezavisne” izvor blizak istrazi ovog slučaja.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Petar
Petar
4 godina prije

Za silovanje,ubistvo,druga teška kaznena djela. Potrebna je smrtna kazna koje nema.

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!