Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Govedarica isključio Kostadina Vasića iz SDS-a

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica isključio je iz članstva Kostadina Vasića zbog teže povrede stranačkog Statuta, iznošenja u javnost neistina i dezinformacija i nanošenja ozbiljne štete interesima SDS-a, saopšteno je iz ove stranke.

Iz SDS-a navode da je Vasić u jučerašnjoj izjavi, koju su prenijeli određeni elekronski mediji i portali, iznio niz neistina i dezinformacija protiv interesa SDS-a i njenih visokih funkcionera Dragana Mektića, Mladena Bosića i Aleksandre Pandurević.

U saopštenju se ističe da su nedopustivi Vasićevi istupi u javnosti, koji su “identični onima koje vlast godinama koristi kada lažno optužuje SDS”.

“Takvi istupi predstavljaju grubo kršenje Statuta i Disciplinskog pravilnika SDS-a i neće biti tolerisani, i kao takvi predstavljaju podršku vlasti”, navodi se u saopštenju.

Potpredsjednik SDS-a Kostadin Vasić izjavio je juče Srni “da je iz Srbije stigao zahtjev da se izrazi jedinstvo svih relevantnih političkih subjekata u Srpskoj, ali da to sprečava grupa funkcionera u SDS-u koju predvode Dragan Mektić, Mladen Bosić i Aleksandra Pandurević koji rade po nalogu stranih obavještajnih službi”.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button