Banjaluka

Počinje festival “Dril end čil”

Penjački festival “Dril end čil” počinje danas na liticama kanjona Tijesno, iznad rijeke Vrbas, uz učešće brojnih ljubitelja ekstremnih sportova sa gotovo svih kontinenata.

Iz Penjačkog kluba “Ekstrim”, koji je organizator ovog festivala, očekuju rekordan broj učesnika iz BiH, Evrope, ali i svijeta. 

“U toku Festivala, učesnici će imati priliku da nauče da prave nove penjačke smjerove, te da učestvuju u mnogobrojnim radionicama, kao sto su žongliranje, akrobatika, joga, ispravno treniranje za penjanje i fermentacija hrane”, kažu organizatori. 

Peti penjački festival “Dril end čil” biće održan uz podršku banjalučke Gradske uprave, a trajaće do 15. septembra. 

Zbog održavanja ovog festivala saobraćaj će od danas do 15. septembra biti povremeno obustavljan na lokaciji kanjona Tijesno, dionica Karanovac-Crna Rijeka. 

Obustava će trajati od 11.00 do 11.45 časova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Tokom prethodne četiri godine, od kada se održava, ovaj festival je okupio hiljade avanturista koji su pomogli u opremanju stotina novih penjačkih smjerova i više od deset “hajlajn” linija, uključujući i 413 metara dugu traku preko Vrbasa. 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!