Kultura

Novi detalji tragedije, Gru poginuo na licu mjesta

Reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je danas na Dunavu, u Zemunu, kada je tokom vožnje kajta upao u vodu.

Kako javljaju  “Novosti”, Gru se nalazio sa prijateljima koji su ga odmah izvukli iz vode, ali kažu da je već bio plav u licu. Nezvanično ne zna se da li je smrt nastupila od udarca u vodu ili od udarca u dasku kojom je Dalibor upravljao.

Loading...

Kako su očevici tragedije ispričali, tijelo repera do Nautičkog kluba dovezli su prijatelji čamcem.

“On je bio na vožnji sa tri druga, koja su ga pratila čamcem dok je letio, oni su ga izvukli iz vode. Ne znamo gdje je nastradao, ali su ga iznijeli kod Nautičkog kluba jer tu jedino može da pristane Hitna pomoć”, pričaju očevici.

“Kada se nesreća dogodila, ljudi sa čamca su dozivali pomoć pa je sa splavova pozvana Hitna pomoć. Nažalost, ljekari su samo mogli da konstatuju smrt”, naveli su očevici.

Iz Nautičkog kluba Zemun tvrde da se nesreća nije dogodila kod njih, već da je reper tu izvađen iz vode.

“Nesreća se nije dogodila kod nas. On je samo kod nas izvučen sa tim čamcima i tu je došla hitna pomoć. On je vjerovatno imao pratioce, svoje drugare na čamcu, oni su ga negdje na vodi pokupili i u tom momentu je krenula oluja. Jedino su kod nas mogli da pristanu, da pozovu Hitnu pomoć “, rekli su za Alo iz Nautičkog kluba Zemun.

Gru je u paraglajdingu bio veoma iskusan i gotovo čitavu ljetnju sezonu provodio na Adi Bojani.

Dalibor Antonov je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a poslije toga u Beograd.

Upravo je u Beogradu završio mašinsku školu, ali ubrzo je shvatio kako je njegova sudbina da pjeva. Muzikom se počeo baviti odmah nakon srednje škole. Neko je vrijeme trenirao vaterpolo. U slobodno vrijeme je volio da skija i igra košarku.

Sa pjesmom “Biću tu” je postao najpopularniji reper 1996. godine.

(Novosti)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!