Hronika

Đokić ostaje u pritvoru zbog prijetnji sudiji

BANJALUKA – Draženu Đokiću iz Brčkog, koji je sredinom prošlog mjeseca uhapšen i pritvoren zbog prijetnji banjalučkom sudiji Olgi Pantić, Okružni sud u Banjaluci produžio je pritvor.

Terete ga za krivično djelo napad na sudiju ili javnog tužioca, a pritvor, koji može potrajati najduže dva mjeseca, produžen mu je zbog opasnosti od bjekstva i  bojazni da će ponoviti krivično djelo, odnosno učiniti krivično djelo kojim prijeti.

Ovog osuđenog dilera su uhapsili službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u Doboju nakon što je utvrđeno da je on poslao pismo u kojem je prijetio da će ubiti Pantićevu i njenu porodicu. Njega je 2011. godine Okružni sud u Banjaluci osudio na osam i po godina zatvora zbog trgovine drogom, a presudu je izrekla Pantićeva kao predsjednica Sudskog vijeća. Zbog toga je odlučio da joj se osveti, doduše anonimno, ali je policija ipak utvrdila da on stoji iza prijetnji.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!