Hronika

Određen pritvor babi i muškarcu kojem je podvodila unuku

BANJALUKA – Okružni sud u Banjaluci, odredio je jednomjesečni pritvor S.M. (64) iz Šipova koja se sumnjiči da je podvodila 11-ogodišnju unuku i pedesetrogodišnjaku S.S. koji se sumnjiči za obljubu djevojčice, potvrđeno je za Nezavisne.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka nakon ispitivanja osumnjičenih predložio je određivanje pritvora i M.S. iz Šipova osumnjičene za krivično djelo “Navođenje djeteta na prostituciju”, dok se njen sugrađanin S.S. sumnjiči za “Obljubu sa djetetom mlađim od petnaest godina”.

Kako nam je potvrđeno iz Okružnog suda u Banjaluci, pritvor S.S. i S.M.  može trajati do 11.10.2019.godine.

Pritvor im je određen zbog bojazni da bi osumnjičeni mogli ometati istragu uticajem na svjedoke, ponoviti krivično djelo, te što bi puštanje na slobodu osumnjičenih  rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda, odnosno uznemiravanju javnosti kao i zbog toga što je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža.

Šokantan slučaj koji je zgrozio javnost otkrila je policija iz Šipova nakon prijave da žena, čiji je identitet poznat redakciji, sve češće vodi unuku kod S.S., policiji dobro poznatog 53-godišnjaka.

Policija je u jednom stanu zatekla pomenutog muškarca, djevojčicu i babu, a  muškarac i žena su uhapšeni.

Istraga ovog veoma kompleksnog slučaja je u toku kako bi se ispitale okolnosti i što više zaštitila djevojčica.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!