Banjaluka

Poziv građanima da daju prijedloge za male intervencije

11.09.2019.11.09.2019.Poziv građanima da daju prijedloge za male intervencije

Tim za male intervencije, uz podršku Gradske uprave, pozvao je građane da se aktivno uključe u ove aktivnosti i predlože projekte koji bi bili uvršteni u plan uređenja grada za iduću godinu.

Pošto je ovaj projekat zamišljen kao interaktivan i u kojem je veoma važno učešće građana, Tim za male intervencije poziva sve sugrađane da sve svoje eventualne prijedloge, sa grafički naznačenom lokacijom i prijedlogom intervencije pošalju putem elektronske pošte na sljedeće adrese: [email protected] i [email protected]

Realizacija prvog ovogodišnjeg projekta malih intervencija planirana je za 28. septembar, kao velika radna akcija pospremanja grada, u kojoj će moći da učestvuju svi naši sugrađani. Grad Banja Luka i Tim za male intervencije ovim putem pozivaju sve građane i društveno odgvorne kompanije da se priključe i učestvuju u ovoj akciji.

“Male intervencije” su jedinstven projekat u Republici Srpskoj, ali i šire i koji će se baviti estetskim, kulturološkim, turističkim i funkcionalnim uređenjem pojedinih prostora u gradu.

Do kraja godine biće realizovano pet malih intervencija, i to: akcija pospremanja grada, izgradnja „smol skejl“ na zelenom platou kod Pravnog fakulteta, uređenje pasaža u Gospodskoj ulici i intervencija na pješačkoj zoni kod Palate predsjednika.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!