Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Britni Spirs na dodjelu nagrada došla u potpuno drugom izdanju

Nakon problema sa bivšim mužem i ocem, pjevačica Britni Spirs se pojavila u javnosti sa svojim dečkom, 25-godišnjim modelom Semom Asgarijem na dodjeli nagrada “The Daytime Beauty Awards” u Los Anđelesu.

Nagradu je ovog puta primao Sem, za rezultate u fitnessu, a 37-godišnja pjevačica bila mu je podrška.

Britni se u pratnji Sema pojavila u veoma lošem izdanju. Očigledno se njen privatan život odražava i na njeno psiho-fizičko stanje, pa je pjevačica izgledala veoma umorno, sa velikim podočnjacima.

Ranije ove godine Britni se dobrovoljno prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje, navodno zbog toga što se teško nosila sa očevom bolešću.

“Trebalo bi da svi odvojimo vrijeme za sebe”, napisala je u aprilu na Instagramu uz motivacionu poruku: “Zaljubi se u brigu o sebi, o umu, tijelu i duhu”.

Nedugo zatim je izjavila da je otac Džejmi Spirs bez njenog pristanka poslao na liječenje u ustanovu za mentalne bolesti, kao i da je na silu davao lijekove koje je ranije odbila da pije po preporuci ljekara, prenosi Index.

Nakon što je 2008. godine doživjela nervni slom, otac je bio zadužen za njenu imovinu. Iako je mogao da raspolaže njenom imovinom, 66-godišnji Džejmi nema ovlašćenje da je bez njenog pristanka pošalje na liječenje ili joj daje ljekove koje ne želi da uzima.

Nedavno je bivši muž Britni Spirs, Kevin Federlajn prijavio njenog oca da je fizički zlostavljao njihovog starijeg sina Šona.

Nakon toga Kevin je dobio 70 odsto starateljstva nad njihovim sinovima, 13-godišnjim Šonom i 12-godišnjim Džejdenom, što je dodatno slomilo Britni.

Njen otac je dobio zabranu prilaska unucima.Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button