Politika

Cvijanović: SNSD ne bježi od svog dijela odgovornosti za prenesene nadležnosti

BANJALUKA – SNSD je učestvovao u prenosu nadležnosti i pokazao ozbiljnu naivnost jer smo vjerovali predstavnicima međunarodne zajednice da će sve zakone koje je nametnuo visoki predstavnik naš parlament moći i da promijeni, rekla je Željka Cvijanović, predsjednica RS.

Ona je istakla da je u informaicji koja se nalazi pred narodnim poslanicima u Narodnoj skupštini RS navedena odgovornost i pozicije i opozicije za prenesene nadležnosti, te da su spominjana i konkretna imena, te da nije tačno što tvrdi opozicija da se sva odgovornost prebacuje na opoziciju.

Ona je istakla da je naivnost SNSD-a bila dvostruka, jer nisu znali da je postojao dogovor između međunarodne zajednice i bošnjačkih političara da se spriječi da nadležni parlamenti naknadno ponište nametnude odluke visokih predstavnika.

Cvijanovićeva je ponudila opoziciji da se napravi novi materijal ako nisu zadovoljni ponuđenim, te da na taj način pokažu da im je stalo da se usvoje dobra rješenja i da žele jedinstvo.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!