Hronika

Prijedorčanin osumnjičen da je oštetio gume na deset automobila

PRIJEDOR – B.M. iz Prijedora uhapšen je u nedjelju zbog sumnje da je oštetio pneumatike na deset putničkih automobila u ovom gradu.

On je uhvaćen u Ulici Kralja Aleksandra u toku izvršenja krivičnog djela, nakon čega je i uhapšen.

“Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, postupili su po prijavama više građana da je nepoznato lice u različitim vremenskim periodima, oštetilo pneumatike na deset putničkih automobila a koji su bili parkirani u neposrednoj blizini stambene zgrade u ulici Kralja Aleksandra u Prijedoru”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je osumnjičeni B.M. od polovine septembra tekuće godine do 10. novembra, povremeno, uz upotrebu oštrog predmeta oštetio pneumatike na deset putničkih automobila privatnog vlasništvo.

Policija je prilikom hapšenja od osumnjičenog privremeno oduzela sredstvo izvršenja krivičnog djela, a koje će biti deponovano u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

O preduzetim mjerama i radnjama upoznat je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor a nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog lica biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!