Kultura

Balašević odgodio koncert zbog zdravstvenih poblema

Koncert Ðorđa Balaševića, koji je bio zakazan za večeras u rasprodatoj dvorani “SBB hali Jezero” u Kragujevcu, odložen je iz zdravstvenih razloga izvođača.

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert. Žao mi je što moram da vas obavestim da se koncert odlaže. Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda”, poručio je Balašević Kragujevčanima.

Loading...

On kaže da će doneti ljekarsko uvjerenje ako bude potrebe, ali i da sumnja da će mu publika to ikad tražiti.

“Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo. Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo”, saopštio je menadžment Ðorđa Balaševića.

Poštovaoce slavnog muzičara, iz organizacije mole za strpljenje i da čuvaju kupljene ulaznice, pošto im je potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu.

Ko želi može da vrati ulaznicu na mjestu gde je kupljena od ponedeljka 18. novembra.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!