Banjaluka

„Građanska patrola“: Mnogo prijava za oboljela stabla

17.11.2019.17.11.2019.„Građanska patrola“: Mnogo prijava za oboljela stabla

Putem aplikacije „Građanska patrola“ sugrađani su u proteklih desetak dana najviše prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti, a registrovan je i veći broj oboljelih stabala koja predstavljaju potencijalnu opasnost za prolaznike i imovinu.

Kvarovi na rasvjeti prijavljeni su u ulicama: Vida Nježića, Đede Kecmanovića, Marka Kraljevića, Rajka Bosnića, Pave Radana i Braće Jugovića. Istovremeno, građani su prijavili da ne rade reflektori na oba pješačka prelaza u Boriku. Po prijemu ovih prijava, naložena je popravka uočenih kvarova.

Građani su, takođe, ukazali na stara i oboljela stabla u Ulici Save Mrkalja te u Bulevaru Živojina Mišića. S obzirom na to da su ova stabla predstavljala opasnost za ljude i imovinu, naloženo je uklanjanje stabala. Takođe, u Bulevaru Stepe Stepanovića, grane su ugrožavale pješake na trotoaru te je izdat nalog za orezivanje.

Građani su prijavili i oštećene šahtove u ulicama Sime Matavaulja i Moravskoj, a tražili su i da se zasade nova stabla u Bulevaru Stepe Stepanovića i Ulici Kosovke djevojke.

arhiva

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!