Hronika

Jednomjesečni pritvor za napadača na Vladimira Kovačevića

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Marku Čoliću /31/ iz Banjaluke, osumnjičenom za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, rečeno je u ovom sudu.

U Sudu kažu da je Čolić osumnjičen da je Kovačevića pokušao ubiti zajedno sa još jednim nepoznatim licem.

Loading...

– Pritvor mu je određen zbog mogućnosti uticaja na svjedoke i prikrivanja tragova, kao i da se ne bi remetio javni red i mir – navode u Okružnom sudu.

Iz Okružnog tužilaštva ranije je saopšteno da je osumnjičeni upotrebom teleskopskih palica i fizičke snage, zajedno sa za sada nepoznatim licima, 26. avgusta Kovačeviću nanio teške povrede po glavi i tijelu.

Pritvor je predložen i zbog vanrednih okolnosti jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od najmanje pet godina ili teža, koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili njegove posljedice.

Novinar Televizije BN Vladimir Kovačević pretučen je 26. avgusta u banjalučkom naselju Obilićevo, a nanesene su mu povrede glave metalnim šipkama, zbog čega je bio hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Policijska uprava Banjaluka dostavila je 3. septembra Okružnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv nepoznatog izvršioca zbog pokušaja ubistva Kovačevića.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!