Društvo

Teretana na otvorenom u Bijeljini

BIJELJINA – U Gradskom parku u Bijeljini danas je predata na upotrebu teretana na otvorenom čiju su izgradnju finansirali grad sa 47.800 KM i EU sa 15.000 KM.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić ocijenio je da se novim projektima opravdava titula Grada sporta za 2020. godinu i dodao da se više od 10.000 građana Bijeljine bavi nekim vidom sporta.

“Teretana na otvorenom omogućiće mladima, ali i starijima, da bez zakupa termina i prostora, kada god požele, mogu da se bave fizičkom aktivnošću”, rekao je Mićić.

Šef gradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Ankica Todorović najavila je rekonstrukciju svih staza i izgradnju pristupnih rampi na svakom ulazu u park.

U saopštenju Gradske uprave podsjećaju da je projekat teretane na otvorenom bio izbor građana Bijeljine u anketi koja je sprovedena tokom ljeta, a bile su ponuđene i inicijative za obezbjeđivanja besplatnog interneta na području grada i popravke javnih punjača za mobilne telefone.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!