Region

Mektićeve uvredljive izjave o Vučiću loše za odnose u regionu

BEOGRAD – Potpredsjednik Vlade Srbije Zorana Mihajlović istakla je da su uvredljive izjave ministra bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragana Mektića povodom zdravstvenog stanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića loše za odnose u regionu.

Ona je naglasila da javne funkcije povlače sa sobom i veću odgovornost za izgovorenu javnu riječ i da u izjavama nema mjesta sujeti, ličnim netrpeljivostima i mržnji.

Loading...

“Dokle god neko koristi i najmanji povod da u regionu poseje mržnju i udalji ljude, nema bolje budućnosti ni za Bošnjake, ni za Hrvate, ni za Srbe. Bolju budućnost možemo graditi samo na pristojnosti i razumevanju”, rekla je Mihajlovićeva.

Zato, dodala je ona, Srbija teži da uvijek pokaže toleranciju i čini sve da se sačuva stabilnost regiona, prenosi RTS.

Nakon što je Vučić juče čestitao srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku na postignutom dogovoru u vezi sa imenovanjem predsjedavajućeg Savjeta ministara, Mektić je na svom “Tviter” nalogu objavio neprimjerene poruke predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

POVEZANA VIJEST: Mektićev vulgarni napad na Vučića

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!