Banjaluka

Deveti Festival nauke 28. i 29. novembra u Banjoj Luci

27.11.2019.27.11.2019.Deveti Festival nauke 28. i 29. novembra u Banjoj Luci

Deveti po redu Festival nauke, čiji je cilj popularizacija nauke i tehnologije u Republici Srpskoj, biće 28. i 29. novembra održan na više lokacija u Banjoj Luci,

Loading...

Ova manifestacija, u organiazciji Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, biće održana na četiri lokacije: u Kamenoj kući na tvrđavi Kastel i Domu omladine gdje su predviđene izložbe, eksponati i naučni ekperimenti, a u tržnom centru Delta planet i na Prirodno-matematičkom fakultetu (Mladena Stojanovića 2) biće postavljen po jedan planetarijum, u kojem se projektuju slike zvjezdanog neba i univerzuma.

Živopisna i interaktivna izložba pod nazivom „Čudnovata planeta Zemlja“, suvi led i ruka u plamenu, zlatna kiša i hemijski vulkan, lava lampa i vrući led, dronovi, teleskop, mikroskopi, SMS vaga, samovozeće vozilo, pametna harfa, biljke iz epruvete… samo su dio sadržaja koji očekuje posjetioce ovogodišnjeg Festivala nauke na lokacijama Kamena kuća i Dom omladine.

Na sve četiri lokacije posjetioci će moći da dođu od 10 do 20 časova tokom oba dana, a otvaranje Festivala je 28. novembra 2019. godine u Kamenoj kući u 10 časova.

Ulaz na Festival nauke na svim lokacijama je besplatan.                       

Sve dodatne informacije u vezi sa Festivalom mogu se dobiti na brojeve telefona: 051/338-716  i 066/411-834.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!