Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Ove zvijezde nemaju završenu srednju školu

Brojne američke zvijezde kao što su Džoni Dep, Kventin Tarantino i Rijana nisu završile srednju školu.

Ne postoji savršen način da postanete uspješna osoba. Neke poznate ličnosti išle su u državne škole, druge su otišle od kuće, dok su neke odustale od svog školovanja.

Dženifer Lorens napustila je srednju školu kada je imala 14 godina. Poslije toga je nastavila glumačku karijeru i sada je “samoobrazovana”. Heri Stajls odustao je od srednje škole kada je imao 16 godina i to zbog audicije za Iks Faktor nakon čega je postao član benda One direction.

Žizel Bundšen, brazilska manekenka, napustila je srednju školu kada je imala 14 godina da bi nastavila karijeru modela. Uprkos tome, Žizel govori pet jezika. Nikol Kidman nije završila srednju školu kako bi nastavila glumačku karijeru. Počela je da radi u pozorištu, a sa 16 godina snimala je i filmove.

Rijana je napustila srednju školu sa 16 godina, preselila se u Ameriku kada je imala 17 godina, gdje je potpisala muzički ugovor s diskografskom kućom Def Jam. Robert Dauni Džunior nikada nije bio dobar učenik. Otac mu je dao ultimatum da svaki dan ide u školu ili da pronađe posao. Odustao je u 15. godini.

Džoni Dep imao je 15 godina kada je napustio srednju školu. San mu je bio da postane poznati rok muzičar. Džej Zi je odustao je od srednje škole kako bi radio. Bavio se prodajom narkotika, a tek potom postao muzička zvijezda.

Kijanu Rivs je napustio školu sa 17 godina, jer se nikada nije uklopio. Imao je sukobe s nastavnicima i direktorom. Vupi Goldberg je napustila školu kada je imala 16 godina. Kao razlog za ovaj postupak navela je teško djetinjstvo, nekoliko brakova i zavisnost o drogama.

Tom Kruz je napustio srednju školu kako bi postao glumac u Njujorku. Prije toga, dok je bio dijete, želio je da bude sveštenik. Kventin Tarantino je želio je da nastavi filmsku karijeru i zbog toga je odustao od srednje škole kada je imao 15 godina. Imao je IQ 160.

Danijel Redklif odlučio je da se odmori od škole kada je imao 17 godina kako bi se usredsredio na svoju glumačku karijeru. Nije se vratio u školu. Rajan Gosling napustio je srednju školu kada je imao 17 godina.

Zvijezde koje nisu završile srednju školu su i Džon Travolta, Džim Keri, Avril Lavin, Dru Barimor i Kati Peri, prenose američki mediji.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button